Hoofdpagina

Vroegere concerten

Contact

Pianoduo Beth & Flo Rachtime

Zondag 3 november 2019, 15:00 uur

Beth & Flo

Virtuoos, retemuzikaal en flink eigenwijs. Twee pianistes, perfect op elkaar ingespeeld, die recitals geven vol humor en verrassingen. Klassieke muziek in een niet-klassiek concert, dt zijn Beth & Flo.

Ze studeerden af in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar ze ontdekten dat ze graag samen op het podium staan. Hun optreden houdt het midden tussen een traditioneel concert en een cabaretprogramma. Maar vergis je niet - Beth & Flo zijn pianistes om bloedserieus te nemen. Dat zijn ze zelf namelijk ook: bloedserieus in hun passie voor klassieke muziek n in hun missie om die muziek toegankelijk te maken voor iedereen.

In hun voorstelling Rachtime, geregisseerd door Elisabeth Boor, zoeken Beth & Flo de verbinding op met hun publiek. Want wie zijn dat eigenlijk, die vrolijke meisjes die zo eensgezind vierhandig kunnen spelen, maar die ook niet schuwen hun klauwen in het klavier te zetten...? Maak kennis met Beth & Flo en met de muziek die ze meebrengen: het energieke stuk The Aftermath van de jonge Nederlandse componist Ruben Naeff, werken van Rachmaninov, Gershwin en Saint-Sans, en het beroemde symfonische gedicht De Moldau van Smetana in diens eigen bewerking voor piano quatre-mains.


    Meer informatie: https://bethflo.com.

    Beth & Flo traden al eerder op in de Muziekschuur, op 2 april 2017 en  24 juni 2018.
    Ze konden toen telkens rekenen op de enthousiaste reactie van het publiek.
    Mis dit concert dus zeker niet!


Programma:

S. Rachmaninov o.a. delen uit Six Morceaux op. 11
C. Saint-Sans delen uit Carnaval des Animaux
G. Gershwin Preludes
R. Naeff The Aftermath
B. Smetana De Moldau

Graag een seintje (telefonisch of mail) als je het concert wilt bijwonen. Dan weten we ongeveer hoeveel stoelen we moeten klaarzetten.

We vragen een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten. Een bedrag van 10 tot 15 euro lijkt ons redelijk.